top of page

Sportsbelysning

ECOTEKNOLOGI – 
LEDENDE AKTØR AV SPORTSBELYSNING

Ecoteknologi har utvidet sin ekspertise ved å fokusere på spesialdesignet belysning som oppfyller de unike behovene til idrettsarenaer, treningsfasiliteter og andre sportsrelaterte bygg.

 

Vår sportsbelysning er skapt for å optimalisere belysningen for både idrettsutøvere og tilskuere, med formål om å forbedre ytelsen, sikkerheten og den totale opplevelsen. Vi forstår viktigheten av riktig belysning i idrettsmiljøer, og derfor forplikter vi oss til å levere toppmoderne produkter som oppfyller de høyeste standardene innenfor bransjen.

Ecoteknologi sin ekspertise innenfor teknologiske fremskritt sikrer at våre produkter representerer det ypperste innen sportsbelysning. Enten det gjelder store idrettsarenaer, komplekse treningsfasiliteter eller mindre sportssteder, har vi skreddersydde løsninger som imøtekommer dine spesifikke krav.

Vårt engasjement for innovasjon og kvalitet gjør oss til det naturlige valget for de som søker eksepsjonell sportsbelysning.
 

VIKTIGE PUNKTER VED SPORTSBELYSNING

Lyskvalitet og jevnhet

Høy kvalitet på lys betyr optimale lysforhold for tilskuere og idrettsutøvere. Lyskvaliteten setter standarden for den visuelle opplevelsen og idrettsprestasjoner. Jevn belysning over hele området er viktig for å minimere skygger og skape en sammenhengende og komfortabel atmosfære.
 

Fargenøyaktighet

Riktig fargegjengivelse sikrer at idrettsutøvere og tilskuere ser objekter og detaljer med høy grad av nøyaktighet, noe som er spesielt viktig der små detaljer kan ha stor betydning.

Dynamisk styring og tilpasning

Evnen til å tilpasse lysnivået i henhold til idretten eller aktiviteten som foregår, gir fleksibilitet og bidrar til å optimalisere energieffektiviteten.

Energieffektivitet

Bruk av LED-lys og avanserte styringssystemer bidrar til å minimere energiforbruket, redusere driftskostnadene og forbedre den generelle miljøpåvirkningen.

Holdbarhet og Vedlikehold

Robuste materialer og solid konstruksjon sikrer at sportsbelysningen tåler værforhold og påkjenninger fra idrettsaktiviteter

Enkel tilgang for vedlikehold og utskiftning av lyskilder bidrar til å minimere nedetid og sikre kontinuerlig optimal belysning.

Sikkerhet og Samsvar

Sportsbelysningen må oppfylle sikkerhetsstandarder og regelverk for å skape trygge forhold for utøvere og tilskuere, samt sikre samsvar med lokale forskrifter.

Blendingskontroll

Effektiv blendingskontroll reduserer distraksjoner og sikrer at deltakerne og tilskuerne har god sikt, spesielt når belysningen endres under arrangementer og idrettsaktiviteter.

Integrert styringssystem

Smarte styringssystemer tillater fjernovervåking, diagnostikk og tilpasning, noe som muliggjør optimalisering av belysningsforholdene i sanntid og gir betydelig energibesparelse.

Fleksibilitet for ulike idretter

Tilpasningsdyktig design gir mulighet for å tilpasse belysningen til forskjellige idretter og aktiviteter, og gir optimaliserte forhold for ulike arrangement og idrettsaktiviteter.

Miljøpåvirkning

Redusert lysforurensning bidrar til å bevare nattens mørke og minimere uønskede effekter på det omkringliggende miljøet, samtidig som sportsarenaen får nødvendig belysning.

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

bottom of page