Belysning for sport

Unngå lysforurensing.

Har du hatt opplevelsen av å se et romskip komme inn for landing, som viste seg å være sportsbelysning på en fotball arena i nærheten?

Dette skyldes feilinstallering av lysteknologi som forurenser omgivelsene.

Vi designer lys sånn at alt lyset går ned på banen, og ikke forurenser omgivelsene. Våre honor armaturer er spesialdesignet for bruk på både små og helt opp til olympiske arenaer.

Visste du at dyrelivet i nærliggende natur til sportsanlegg kan komme i ubalanse dersom vi konstruerer lysopplegg som forurenser med bortkastet strølys. Med riktig installasjon unngår vi å plage naboer og forstyrrer det økologiske samholdet.

Lightwing

Lightwing er en innovativ LED-lyskaster designet for høymast og leveres med mulighet for multifunksjonell belysningsprogrammer som støtter HD TV-kringkasting standarder for belysning av alle idretter.
Den har en aerodynamisk profil lik et moderne jetfly laget av marinebehandlet aluminium for lang levetid, lavt vedlikehold og som tilfredsstiller høye krav til teknisk utførelse. I tillegg har den som standard Onor sin 20kV overspenningsbeskyttelse f. eks. mot lynnedslag. Et patentert låse-festesystem gjør den supersterk mot sterke stormer og orkaner.

Den unike formgivningen er den første dynamiske profilen som tillater ettermontering til de fleste eksisterende lyskolonner på grunn av den lave vekten og gode vindegenskaper. Med en effektiv asymmetrisk lysspredning sikres det at alt lys når ned til bruksflaten uten sløsing ved lysforurensing til nærområder. Det gir en unik utnyttelse og lemper presset mot nærområder som tidligere har vært forstyrret av lysforurensning fra gamle Halogen/HPS lyskastere.

Med svært godt lysutbytte som standard og en rekke med kontrollmuligheter oppnår store effektbesparelser og den er derfor ideell til alle idrettsarenaer, toppfotball stadion, flyplasser, store trafikkmaskiner, store havner, innendørs idrettshaller, med mere.
Leveres i effektstørrelser fra 300W til 1200W.

Hvorfor velge Ecoteknologi?

Vi har klare verdier og normative retningslinjer. Vår logo og firmanavn gjenspeiler disse normene, og hver av dem står grunnfast alene.

Våre produkter og løsninger vil også tilfredstille EU's taksonomiplatform til bærekraftig grønn finansiering.

Økologi

Våre produkter skal ikke gjøre skade på organismer eller miljøet.

Fornybar Energi

Vi skal omgå produkter som, så langt som mulig: gjenbruk, konvertering av energi fra naturen, bruke så lite energi som mulig som gir overskudd til andre som trenger det.

Design

Våre produkter skal ha attraktivt design, jobbe optimalt, være rettidig og skape en balanse mellom tidligere og ny teknologi.

Økonomi

Våre produkter og tjenester skal gi både kunde og miljø økonomisk gevinst.

Miljøvennlig

Våre produkter vil ikke forurense, men skape pluss for både naturen og for de som investerer i dem. Dette gjelder også EUs taksonomi retningslinjer.

Ergonomi

Våre produkter skal være lette og enkle å håndtere, enkle og tidsbesparende å installere, lett å vedlikeholde.

Våre referanser

I listen under finner du noen av våre fornøyde kunder.

Fremtiden er fornybar

Både vi, og verden for øvrig, har fokus på fremtidsrettede løsninger som er gjenbrukbare. Vi vil bidra til et godt økologisk bærekraftig samfunn hvor alle kjente hensyn til våre felles og private omgivelser tas med i betraktning.