top of page

INSTALLASJONSMATERIELL

Ecoteknologi – Din partner for effektiv solcelleinstallasjon

Utforsk mulighetene med Ecoteknologi, din pålitelige leverandør av førsteklasses installasjonsmateriell for solcellesystemer. Vår dedikasjon til innovasjon og kvalitet gjør oss til den foretrukne partneren for profesjonelle installatører og private aktører. 

Vi tilbyr spesialiserte produkter designet for å optimalisere din solcelleinstallasjon og sikre pålitelig kraftproduksjon over tid.

Ecoteknologis produkter kombinerer kvalitet, sikkerhet og enkelhet for å levere den ideelle løsningen for din solcelleinstallasjon. Vårt engasjerte team er klart til å støtte deg gjennom hvert trinn, fra planlegging til implementering.

Utforsk fremtiden med solenergi med Ecoteknologi – din pålitelige partner for installasjonsmateriell.

Solcellekabler

Våre solcellekabler er konstruert med høy kvalitet og holdbarhet i tankene. Denne UV-bestandige og fleksible kabelen gir en pålitelig forbindelse mellom solcellepanelene, sikrer effektiv strømoverføring og tåler varierte værforhold.

Gitterbane for Solcellekabel
Optimal organisering og beskyttelse av solcellekabler er avgjørende. Våre gitterbanesystemer gir en strukturert rute, som ikke bare sikrer trygg ledningsføring, men også enkel tilgjengelighet for vedlikehold.

UV-bestandige korrugerte rør
For ekstra beskyttelse og pålitelig fremføring av solcellekabler i ulike miljøer, tilbyr vi UV-bestandige korrugerte rør. Disse rørene sikrer langvarig ytelse selv under eksponering for tøffe værforhold, og bidrar til å opprettholde integriteten til kabelinstallasjonen.

DC-brytere
Vår serie av DC-brytere gir installatører kontroll og sikkerhet ved å tillate isolasjon av solcellesystemet fra strømnettet. Designet med brukervennlighet i tankene, gir våre brytere pålitelig funksjonalitet.

MC4 Plugger
Med våre MC4 plugger får du enkel og sikker tilkobling mellom solcellepanelene. Enkel installasjon og pålitelig ytelse sikrer at ditt solcellesystem fungerer optimalt.

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

bottom of page