top of page

Om oss

Velkommen til Ecoteknologi – din pålitelige partner for innovative og bærekraftige energiløsninger.

EcoTeknologi AS står som en fremtidsrettet leverandør i overgangen mot en bærekraftig energiframtid. Vår lidenskap for Fornybar Energi og Smart Belysning driver oss til å være nyskapende og dedikert i vår visjon om en grønnere fremtid. 

Ledende på grønn transformasjon
EcoTeknologi er stolt av sin ledende rolle i overgangen til det grønne skiftet. Vår dedikasjon til kontinuerlig utvikling av innovasjon, teknologi og helhetlige energiløsninger bidrar til et mer klimanøytralt samfunn. 

Helhetlig energiløsning
Vi tilbyr helhetlige tjenester som inkluderer prosjektering, prosjektledelse, installasjon, opplæring, tilsyn og vedlikehold – alle designet for å føre våre kunder aktivt inn i grønn transformasjon. Med nyskapende teknologi integrert i våre produkter praktiserer Ecoteknologi miljøbevissthet i veien mot en renere og mer effektiv energiframtid.

Kvalitet og bærekraft
Ecoteknologi setter standarden for kvalitet og bærekraft. Våre forpliktelser gjenspeiles i hele verdikjeden hvor vi kontinuerlig søker nye måter å minimere karbonavtrykket på våre produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder kvalitet og bærekraft. Vi finner løsninger som ikke bare tilfredsstiller dagens behov, men sikrer en bærekraftig løsning for kommende generasjoner.

Partnerskap for grønn energi
Ecoteknologi ble grunnlagt med lidenskap for å utgjøre en positiv forskjell i kampen mot CO2-utslipp. Med visjon å være en ledende aktører innen miljøvennlige energiløsninger har vi bygget en solid historie med vellykkede prosjekter og partnerskap. La oss sammen skape bærekraftige energiløsninger og fremtidens belysningsmiljøer. Velkommen til EcoTeknologi AS - hvor vi former fremtiden i dag.

Vanndråpe på en blomst.

Våre verdier

GJØR MORGENDAGEN GRØNNERE
Ecoteknologi er dedikert til å gjøre morgendagen grønnere for fremtidens generasjoner. Dette gjør vi ved å levere bærekraftige energiløsninger til samfunnet. Våre produkter er skapt for å minimere karbonavtrykket og støtte proaktiv dekarborisering.

INKLUDERENDE FELLESSKAP
Ecoteknologi tror på inkluderende fellesskap og inkluderende mangfold. Sammen skaper vi verdi slik at alle kan ta del i overgangen til det grønne skiftet.   

VERDISKAPNING GJENNOM INNOVASJON
Ecoteknologi engasjerer seg i å skape verdier for det norske arbeidsmarkedet ved å utvikle innovative tjenester og produkter som gir økt sysselsetting. Vi søker stadig nyskapende løsninger for å styrke norske virksomheter.

KVALITET I BÆREKRAFT
Ecoteknologi vektlegger førsteklasses kvalitet og bærekraftig praktisering av tjenester, produkter og leveranser. Vi tilbyr energiløsninger som yter over tid uten å påvirke fremtidens generasjoner. 

ERGONOMISK ENKELHET
Ecoteknologi omfavner prinsippet av en sømløs integrasjon. Vi setter ergonomi i fokus ved å levere løsninger som er brukervennlige. Enkelhet er kjerneelementet i vår designfilosofi, og det gjenspeiles i vårt løfte om produkter som er enkle og tidsbesparende å installere. 

En person vandrer langs en vei ved en kyst.

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

bottom of page