top of page
Solenergi

Solenergi tilbyr en alternativ tilnærming for uavhengig kraftforsyning ved å fange opp solstråler og omdanne det til elektrisitet.

Micro vindturbin

Micro vindturbiner representerer innovasjon ved pålitelige og effektive løsninger for energiproduksjon gjennom vindkraft i mikrostørrelse.

Festesystemer

Festesystemer er en avgjørende faktor for kvalitetsmessig sluttresultat og kan påvirke forutsetninger ved byggetekniske krav.

Inverter & batteri

Inverter og batteri er kritiske komponenter for å møte dine behov innen energitransmisjon og bidrar aktivt til optimalisering av energisystemer.

Installasjonsmateriell

Spesialisert installasjonsmateriell designet for å optimalisere solcelleinstallasjon og sikre pålitelig kraftproduksjon over tid.

Systemløsninger

Systemløsninger med fokus på nøkkelpunkter innen bærekraft, pålitelighet og fleksibilitet. Kvalitet satt i system for helhetlig tilnærming.

Fornybar energi

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

Belysning

Sportsbelysing

Ecoteknologi har utvidet sin ekspertise ved å fokusere på spesialdesignet belysning som oppfyller de unike behovene til idrettsarenaer, treningsfasiliteter og andre sportsrelaterte bygg.

Havbruk

Ecoteknologi er en ledende aktør av belysning for fiskeoppdrett med ekspertise på spesialdesignet vekstlys, skapt for å fremme optimale forhold i havbruksmiljøer.

Systemhaller

Ecoteknologi levere førsteklasses belysningsløsninger skapt for å møte behovene til systemhaller, lagerhaller og verkstedshaller.

bottom of page