top of page

Inverter & batteri

ECOTEKNOLOGI – FREMTIDSRETTET TRANSFORMERING 
OG ENERGILAGRING

INVERTER FRA ECOTEKNOLOGI – NYSKAPENDE INOVASJON

Ecoteknologi er engasjert i å lede veien mot en grønnere fremtid gjennom bærekraftige produkter innen energitransmisjon. Vi setter standarden for innovasjon ved å implementere markedets mest kvalitetsmessige produkter. 
 

Ecoteknologi leverer pålitelige og effektive invertere som passer til ulike applikasjoner og miljøer. Våre invertere er skreddersydd for å møte dine behov innen energitransmisjon og bidrar aktivt til optimalisering av energisystemer.

INVERTER – HJERNEN I ENERGISYSTEMET

Inverter teknologi er en viktig del av energisystemet og gir en alternativ tilnærming til uavhengig kraftforsyning.  Den har som formål å konvertere likespenning til vekselspenning, eller DC til AC, slik at vi kan ta i bruk energien som er produsert av solcelleanlegg, micro vindtrbing eller andre fornybare kilder. 
 

En inverter fungerer som hjernen i energisystemet og får alle komponentene til å samhandle sømløst slik at strømmen som produseres er kompatibel med strømnettet og kan integreres med næringsbygg og husholdning. 
 

VERDENSLEDENDE PARTNERSKAP

Ecoteknologi samarbeider med verdensledende produsenter av invertere. Med dette sikrer vi det nyeste innen fremtidsrettet teknologi slik at vi kan være din foretrukne partner for fremtidens energisystemer. Enten det transformering solenergianlegg, vindkraftanlegg eller andre applikasjoner. Ecoteknologi leverer produkter som sikrer deg kvalitet i bærekraft. 

Et batteri blir skrudd fast til en metal ramme.
INVERTER TYPER

Strenginverter
Strenginverter er den mest velprøvde formen for inverter teknologi. Disse robuste enhetene konvertere likespenning fra et solcelleanlegg, eller en gruppe solcellepaneler til vekselspenning, og er konstruert for å håndtere store lastområder. 
Stringinvertere er ideelle for tradisjonelle solenergianlegg og gir kostnadseffektive løsninger for både små og store installasjoner.

Med sin pålitelige ytelse og enkle installasjon, er stringinvertere egnet for et bredt spekter av bruksområder. Ecoteknologi tilbyr avanserte stringinvertere med funksjoner som overvåking i sanntid og skytilkobling for optimalisering av energiproduksjon.
 

Microinverter
Mikroinvertere representerer en mer avansert tilnærming til inverter teknologi. Hvert solcellepanel eller en gruppe på inntil fire solcellepaneler har sin egen mikroinverter. Med tilsvarende egenskaper lik en strenginverter, gir utformingen ved installasjon bedre ytelse, spesielt under forhold med delvis skygge eller ulik eksponering for sollys. Mikroinvertere tillater individuell overvåking og optimalisering av hvert solcellepanel, noe som resulterer i økt energiproduksjon.

Ecoteknologi’s mikroinvertere er designet med fokus på høyeffektivitet og pålitelighet. Denne teknologien passer spesielt godt for installasjoner hvor solcellepanelene har varierende eksponering for sollys.
 

Hybrid inverter
Hybrid inverter representerer den nyeste teknologien på markedet ved å kombinere applikasjoner for helhetlig implementering av energisystemer. Ved å kombinere funksjoner fra strenginverter med batterilagring tilbyr hybridinverter en helheltlig og bærekraftig tilnærming til pålitelig energiforsyning.

 

Ecoteknologi’s hybridinvertere er utformet for å sikre sømløs samarbeid mellom forskjellige energikilder og gir mulighet for overføring av energi i flere retninger med lagring av overskuddsenergi i batteriersystemer for senere bruk. Hybridinverter kan brukes i kombinasjon med tilkobling av strømnettet og sikrer optimal flyt av energi ved å tilføre energi fra strømnettet når solcelleanlegget og batterisystemet ikke produserer nok strøm. 

Smart Battery Management System (BMS)
Våre batterisystemer er utstyrt med avanserte Smart BMS for effektiv overvåkning og styring av batteriytelse. BMS overvåker batteriets tilstand i sanntid, forebygger overoppheting, og sørger for optimal lading og utlading. Dette øker levetiden til batteriene og sikrer stabil drift gjennom hele levetiden.

Kommunikasjon og overvåkning
Moderne batterisystemer er utstyrt med avanserte kommunikasjons- og overvåkningssystemer. Dette muliggjør fjernovervåkning, diagnostikk og styring av energilagringsytelsen. Integrerte kommunikasjonsprotokoller tillater sømløs tilkobling til overvåkningssystemer, slik at brukere kan overvåke og administrere sitt batterisystem fra hvor som helst.

Hvor velge Ecoteknologi?

Ecoteknologi forblir i forkant av batteriteknologien ved å tilby kunder avanserte og pålitelige batterisystemer. Velg Ecoteknologi som din partner for å sikre effektiv og bærekraftig lagring av solcelleenergi. Vi setter standarden for kvalitet og innovasjon, og vårt engasjement er å levere produkter som gir pålitelig kraft når du trenger det mest.

BATTERISYSTEM TEKNOLOGI
BATTERISYSTEMER OG LAGRING -
ECOBEVARING AV SOLCELLEENERGI

Ecoteknologi er forpliktet til å lede an i overgangen til en mer bærekraftig fremtid gjennom nyskapende produkter innen energilagring. Vi har satt standarden for innovasjon ved å tilby markedets mest avanserte batterisystemer, skreddersydd for å imøtekomme behovene innen energilagring og optimalisering av fornybar energi.

BATTERISYSTEMER –
KJERNEN I ENERGILAGRING

 

Batterisystemer spiller en sentral rolle i å lagre og administrere den produserte energien fra solcelleanlegg eller andre fornybare kilder. Ved å lagre overskuddsenergien når produksjonen er høy, kan batteriene frigi energi når solen ikke skinner eller energibehovet er høyt. Dette gjør batterisystemet til hjertet i enhver bærekraftig energilagringsløsning.

Ecoteknologis batterisystemer er designet for å sikre pålitelig ytelse og lang levetid. Vårt sortiment dekker et bredt spekter av bruksområder, fra husholdningsapplikasjoner til større industrielle installasjoner.
 

Axitec batteri

VERDENSLEDENDE PARTNERSKAP

Vi har samarbeid med verdensledende produsenter av batteriteknologi. Dette gjør at vi kan tilby toppmoderne batterisystemer som oppfyller de nyeste kravene innen energilagring. Enten det er for å støtte solcelleanlegg, mikro vindturbiner eller andre applikasjoner, leverer Ecoteknologi batterisystemer som sikrer bærekraftig kraftlagring.

BATTERITYPER

Litiumbatterier

Litiumionebatterier representerer den nyeste og mest avanserte teknologien innen batterisystemer. Disse batteriene er kjent for sin høye energitetthet, lang levetid og lave vekt. Litiumionebatterier egner seg spesielt godt for applikasjoner der kompakt lagring og høy ytelse er avgjørende faktorer.

 

Våre litiumionebatterier er utviklet med fokus på sikkerhet og pålitelighet. De tilbyr rask lading, lav selvutlading og kan tilpasses ulike installasjoner, fra boliger til kommersielle bygninger.

Tradisjonelle Blybatterier
Blybatterier har vært en pålitelig og etablert teknologi innen batterilagring i mange generasjoner. De er kostnadseffektive og egner seg godt for bruksområder med lavere ytelseskrav. Blybatterier er ideelle for stasjonære applikasjoner der vekt ikke er kritisk, og de er fortsatt mye brukt for back-up strømforsyning og off-grid installasjoner.

AGM-batterier
Absorbed Glass Mat (AGM) batterier er en type blybatteri som er kjent for sin vedlikeholdsfrie drift og høye utladningskapasitet. AGM-batterier er ideelle for bruksområder der pålitelighet og lavt vedlikeholdsbehov er avgjørende faktorer. Ecoteknologi tilbyr avanserte AGM-batterier med optimalisert ytelse for solcelleinstallasjoner og andre energilagringssystemer.

Litium Batteri
Batteri
Litium Batteri

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

INVERTER TEKNOLOGI

MPPT (Maximum Power Point Tracking)

MPPT-teknologien er avgjørende for optimalisering av solcelleeffektivitet. Den kontinuerlige justeringen av inverterens driftspunkt sikrer at solcellepanelene opererer ved sitt maksimale effektpunkt, selv under variasjoner i lysforhold. Dette bidrar til å maksimere energiutbyttet og forbedre systemets generelle ytelse.

Kommunikasjon og overvåkning

Moderne solcelleomformere er utstyrt med avanserte kommunikasjons- og overvåkningssystemer. Disse muliggjør fjernovervåkning, diagnostikk og styring av solenergiproduksjonen. Integrerte kommunikasjonsprotokoller tillater sømløs tilkobling til overvåkningssystemer, slik at brukere kan overvåke og administrere sine solcelleanlegg fra hvor som helst.

Transformatorløs Teknologi

Transformatorløse invertere eliminerer behovet for en transformator i inverteren og reduserer dermed energitap. Denne teknologien reduserer også vekten og størrelsen på inverteren, noe som gjør installasjonen enklere og mer fleksibel. Transformatorløse invertere er kjent for å ha høyere effektivitet og redusert vedlikeholdsbehov sammenlignet med tradisjonelle transformatorbaserte invertere.

bottom of page