top of page
Kontainer med micro vindturbiner og solcellepanel

Solcelle- og Micro Vindturbininstallasjoner

på Brakker og Containere

Ecoteknologi er stolte av å introdusere avanserte systemløsninger som revolusjonerer tilnærmingen til integrering av fornybar energi på byggeplasser. Vår dedikasjon til bærekraft og innovasjon har ført til utviklingen av unike løsninger som effektivt møter energibehovene til moderne byggeprosjekter.
 

Våre systemløsninger inkluderer solcelleinstallasjon og micro vindturbiner, designet spesielt for bruk på brakker og containere. Vår unike tilnærming sikrer pålitelig strømtilførsel til mobile enheter, og reduserer karbonavtrykket for å oppnå klimanøytrale byggeplasser. Ved kontinuerlig utvikling og elektrifisering er energibehovet stadig i vekst. Dette gjør behovet for implementering av bærekraftige og effektive energiløsninger desto viktigere for å imøtekomme den økende etterspørselen av kraftforsyning.
 

Ecotecnologi er leverandøren av nyskapende systemløsninger for bruk av sol, - og vindkraft på byggeplasser. Vårt fokus er å levere effektiv kraftforsyning, enkel installasjon, fleksibel bruksapplikasjon og optimalisering av demontering og frakt som gjør at våre systemløsninger er det ideelle valget for enhver byggeprosess. 

SYSTEMLØSNINGER

Introduksjon av Systemløsninger hos Ecoteknologi

EcoTeknologi AS står i fronten av innovasjon innen fornybar energi og bærekraftige installasjoner. Våre produkter og systemløsninger er utformet for å møte behovene til ulike aktører og bransjer, og vi har et spesielt fokus på å tilby energibesparende løsninger av høy kvalitet. Med norskproduserte festesystemer og innovative tilnærminger til energiproduksjon, bidrar vi til å øke konkurransedyktighet og redusere kostnader.
 

Vi leverer systemløsninger som fokuserer på nøkkelpunkter innen leveranse. Med bærekraft, pålitelighet og fleksibilitet er Ecoteknologi nøkkelen for bruk av kvalitetsmessige produkter satt i system for helhetlig tilnærming og optimal ytelse. Velg Ecoteknologi for å være en del av en mer miljøvennlig og effektiv fremtid.

Nøkkelpunkter

Enkel Installasjon

Med vår brukervennlige tilnærming til design, tilbyr vi en smidig og enkel installasjonsprosess som sparer verdifull tid.

Optimalisert Demontering og frakt 

Vi har strukturert våre systemer med tanke på enkel demontering og frakt, noe som gjør dem ideelle for prosjekter som involverer hyppig forflytning.

Effektiv Krafttilførsel

Våre systemer er utviklet for å sikre pålitelig og effektiv krafttilførsel til byggeplasser, uavhengig av kompleksiteten i prosjektet.

Fleksibel Bruksapplikasjon

Ecoteknologis systemer tilbyr en bred tilpasningsdyktighet for å møte varierte behov på byggeplassen, og kan enkelt justeres for å imøtekomme spesifikke krav.

Klimanøytral byggeplass 

Ved å implementere våre fornybare energi systemløsninger bidrar du til å oppnå en klimanøytral byggeplass, redusere karbonavtrykket og styrke bærekraftige praksiser i byggeindustrien.

Sol- og Vindkraft satt i system – Bærekraftig energiløsning

Ecoteknologi transformerer måten vi integrerer fornybar energi. Vår dedikasjon til bærekraft og innovasjon har ført til utviklingen av unike løsninger som effektivt møter energibehovene i moderne installasjoner av fornybar energi.

Varmepumper, solcelle panel og micro vindturbiner på et tak.

Pålitelig og jevn energitilførsel

Den helhetlige tilnærmingen sikrer pålitelig og jevn energiproduksjon ved å utnytte solkraftens sterke produksjonsegenskaper om sommeren og mikro vindturbinens jevne energiproduksjon dag og natt, hele året. 

Våre integrerte systemløsninger kombinerer sol- og vindkraft ved å benytte solcelleinstallasjon i system med micro vindturbiner som i fellesskap leverer optimal ytelse. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer en pålitelig og jevn energiproduksjon ved å utnytte solkraftens sterke produksjonsegenskaper om sommeren, fra morgen til kveld. Samtidig utnytter den mikro vindturbinens evne til å generere jevn energiproduksjon, dag og natt, gjennom hele året, spesielt på steder med gode vindforhold. Ved å kombinere disse to fornybare energikildene skaper vi en synergi som utnytter deres styrker for å levere en pålitelig energiforsyning. Denne smarte integrasjonen av sol- og vindkraft gjør våre systemløsninger ideelle for å møte energibehovet på en bærekraftig måte og bidra til å oppnå pålitelig energiproduksjon hele året." 

Optimal ytelse med Sol- og Vindkraft

Våre integrerte systemløsninger kombinerer sol- og vindkraft ved å implementere solcelleinstallasjon i system med micro vindturbiner, skapt for å levere optimal ytelse.

Byggestrøm i kombinasjon med Plugg & Play Belysning

Ecotecnologi lyser opp fremtiden ved å effektivisere samspillet mellom provisorisk strøm og belysning. Med innovativ konseptutvikling gir Ecoteknologi nye dimensjoner til ulike applikasjoner og bruksområder for midlertid strøm og belysning.
 

Med en nyskapende tilnærming til samspill mellom produkter, har Ecoteknologi utviklet byggestrømskap med RST-uttak som er spesialtilpasset til våre kabel- og belysningsprodukter. produkter av kabelinstallasjon og belysning. Dette sikrer en sømløs installasjon av dine strøm- og belysningsbehov. 
 

Våre byggestrømskap med RST-uttak er designet med presisjon for enkel installasjon og robust levetid. Med flere RST utganger kan Ecoteknologis byggestrømskap leveres i ulike størrelser på 230V og 400V anlegg. Skap har IP-klasse 67 og egen bryter for styring av lys. 
 

Med kabelinstallasjon i prefabrikerte lengder og IP-grad 68, levers disse med standard han-hun plugger. Dette sikrer en enkel og effektiv installasjon når du i tillegg implementerer Ecoteknologi sine belysningsprodukter for Plugg & Play. 
 

Ved å velge Ecoteknologi får du ikke bare produkter, men en integrert løsning som løfter nivået for midlertidig strøm og belysning i ethvert prosjekt.

Diagram av byggestrømskap
Byggestrømskap og feste.

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

bottom of page