top of page

Lagunen Storsenter

Ecoteknologi har i samarbeid med Bravida Norge AS levert et solcelleanlegg til Lagunen Storsenter, Norges største kjøpesenter basert på omsetning med en årlig inntekt på 4 milliarder NOK i 2022.

Den omfattende leveransen inkluderer 450 fleksible solcellepaneler av typen ECO ETFE 360W, i kombinasjon med Ecoteknologis egenproduserte festesystem, ECO Light PV. Med en installert effekt på 150 kWp kan Lagunen Storsenter forvente betydelige kostnadsbesparelser på strøm i fremtiden. Solcelleanlegget er spesialdesignet for PVC-taktekking og er installert på både flatt tak og skråvegg.

De fleksible egenskapene og lave egenvekten har gjort installasjonsprosessen effektiv og uten ergonomisk belastning. Med en totalvekt på 2 025 kg og kun 2,5 kg per kvadratmeter, opprettholder takkonstruksjonen sin robuste utforming og oppfyller kravene til bæreevne og snølast med god margin.

Ved å benytte ECO Light PV som festesystem, har vi redusert belastningen med imponerende 98% sammenlignet med tradisjonelle festesystemer. Med en trekkraft på 440 kg per panel, har vi sikret Lagunen Storsenter en fremtidsrettet og bærekraftig systemløsning som unngår ballast og punktering av taktekking og membran. ECO Light PV integreres sømløst med den eksisterende taktekkingen ved hjelp av varmluft, og blir en integrert del av takkonstruksjonen.

Solcelleinstallasjonen fra Ecoteknologi markerer et betydelig skritt for Lagunen Storsenter mot et mer klimanøytralt samfunn, og demonstrerer deres engasjement i overgangen til det Grønne Skiftet.

Installasjonen overordnede mål har vært å redusere tariffledd-avgiftene, minimere strømkostnader, avlaste strømnettet og samtidig utnytte arealene på en effektiv måte, samtidig som det estetiske ivaretas.

Manglerud fotballhall

Ecoteknologi leverer sportsbelysning til Manglerud Fotballhall.

Med Led-lysteknologi og dimmestyring er belysningen tilpasset hallstrukturen.

Jordal Amfi Ishall

Ecoteknologi har levert belysning til Jordal Amfi.

Vår leveranse har siket jevn og god belysning for skøyte entusiaster.

Lagunen Storsenter

Ecoteknologi har levert solcelleanlegg til Lagunen Storsenter.

Med ECO ETFE
360W har Lagunen torsenter
fått installert 150 kWp

SWIPE FOR Å SE MER

Du finner oss her

Adresse
ECOTEKnologi AS,
Spelhaugen 15
NO-5147 Fyllingsdalen, Bergen

ORG NR
917 617 333

bottom of page